SEAL AUTO

Firma noastra SEAL AUTO, doreste sa ajunga intre primele firme de piese si accesorii auto din Romania, de aceea incercam sa satisfacem toate cerintele clientilor.
Pentru noi clientul este prioritar si nevoile acestuia, venim in intampinarea clientilor nostri cu sfaturi pentru a alege varianta cea mai buna a pieselor sau accesoriilor dorite.

SealAuto este o firma care comercializeaza piese auto si accesorii auto de import.

Iisi are punctul de lucru in Oradea, str Onestilor nr 46.La noi gasesti cele mai mici preturi, te asteptam in magazinul nostru de piese auto si accesorii auto dedicate in cartierul Iosia .Venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai bune oferte pentru cele mai cautate autoturisme, cum ar fi: VW-Volkswagen, BMW, Audi, Skoda, Ford, Opel, Mercedes-benz, Seat etc.

Magazin piese auto Oradea si accesorii auto Oradea, SealAuto, incepand cu anul 2021 a inceput un nou parteneriat cu cei mai mari producatori de Detailing auto, cum ar fi: Rupes, Koch Chemie, Nanolex, Meguiar`s, 3M, Gyeon. MA-Fra, Menzerna, CarPro etc.

Gasesti la noi o gama variata de accesorii auto dediccate pentru autoturismul tau, la cele mai mici preturi.Gasesti accesorii cum ar fi: Paravanturi Auto, Covorase premium LUX, accesorii auto originale, covoare cauciuc si mocheta, tava portbagaj, manson cu nuca schimbator, accesorii tuning, pachet exterior tuning, xenoane auto etc.

Cum ne dorim sa satisfacem cat mai bine cerintele clientilor nostri avem disponibile si elemente de caroserie auto pentru o gama vasta de autoturisme.Gasesti la noi elemente precum: Aripa, Bara fata, bara spate, far halogen sau cu xenon, capota, proiector bara, grila radiator, trager, radiator apa si clima etc.

Ceea ce reprezinta firma SEAL AUTO este seriozitatea, corectitudinea, promptitudinea, perseverenta, performanta si dorinta de a progresa.

sealauto desprenoi